Jenny T. Vikhammer

Jenny er eier og gründeren i INE-Dizens. Hun er også daglig leder, veileder og kursholder. Jenny T. har bl.a. bygd opp og utviklet flere nye behandlingsformer, teorier samt skrevet fagboken Fullføre mesterverket.

Hun har også utarbeidet et nytt førstehjelps konsept som vi har kalt AD1 konseptet som kan være nyttig for alle.

Jenny har også funnet et helt nytt ressurssenter som vi har kalt NORM 6 som inneholder bl.a funnet av de 6 nye chakra (sikringer) i kroppen. Dette gjør at vi kan takle og tåle dagens økende belastninger på en mye bedre måte.

Hun har også jobbet med å finne ut hvordan alt henger sammen som har ført til Den Nøytrale Altomfattende teori (DNA Teorien). Dette omhandler bl.a hele mennesket, jorden og universet. Hva som er vår opprinnelse, hele utviklingen og samspillet mellom mennesket og universet frem til i dag.

Denne DNA teorien har Jenny T. Vikhammer brukt over 30 år på å utarbeide. Hun har siden 2014 jobbet spesielt med å teste ut alt i praksis og ikke bare forstå det teoretisk. 

Jenny Therese Vikhammer har skrevet fagboken Fullføre mesterverket. Boken er utarbeidet gjennom ca. 25 års arbeid som terapeut og forskning på blant annet nøytral energi. Boken inneholder bl.a 6 nye chakra/sikringer i kroppen. I tillegg et enkelt og nytenkende oppsett over vitaminer og mineraler og et nytt unikt system over kroppens signaler, samt masse annet snadder.


Hun underviser i mange temaer og holder en hel rekke kurs og foredrag til privat personer, terapeuter, bedrifter, offentlige etater og organisasjoner.